Peku-nalle suosittelee tänään

Nallenperän pankin juhlahönttiNalsut saivat jytkyvoiton Fylli-sedän johdolla! Nallenperän suvereenina valuuttanaLue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:2947168 kpl

Peku-nalle suosittelee tänään

Nallenperän pankin juhlahönttiNalsut saivat jytkyvoiton Fylli-sedän johdolla! Nallenperän suvereenina valuuttanaLue lisää »

Ostoskori

Ostoskorissa 0 tuotetta.

Olemmeko oman onnemme seppiä?

Maanantai 10.1.2011 klo 22.13 - Fylli-setä

Fylli-setä on saanut postia: eräs äänestäjä tiedusteli, olemmeko kaikki oman onnemme seppiä – ja onko sen vuoksi asianmukaista jättää esim. vammaiseksi syntyneet tai vanhukset oman onnensa nojaan? Hyvä äänestäjäni, tässä on kuule nyt tullut perustavanlaatuinen väärinkäsitys. Ei kai nyt vammaiseksi syntynyt tai vanhus voi mitään onnettomalle tilanteelleen! Ei hän ole itse aiheuttanut vammaansa tai ikääntymistään. Tietenkin meidän on huolehdittava vammaisista ja vanhuksista: meidän tulee järjestää heille sijoituspaikat asianmukaisissa laitoksissa, joissa he pysyvät eivätkä esimerkiksi tule joukkoliikenteeseen normaalinallejen matkanteon hidasteeksi ja esteettiseksi haitaksi pyörimään.

Mutta Fylli-setä korostaa myös yksilön VASTUUTA: jos on ITSE HANKKIUTUNUT surkeaan jamaan esimerkiksi alkoholia tai huumeita käyttämällä, SILLOIN ei ole ansainnut paikkaansa yhteisössä. FYLLI-SETÄ ehdottaakin seuraavaa lempeän poistumisen mallia: järjestetään alkoholisteille mukavat oltavat: internoidaan heidät lokoisille leireille, joissa veden sijaan tulee hanoista puhdasta pirtua. Ruokaa tai muita fasiliteetteja siellä ei tarvita, koska kraana tyydyttää kaikki tarpeet. Siellä saavat juopot toteuttaa itseään onnellisina elämänsä loppuun asti. Nalleyhteisö pysyy puhtaana häiriökäyttäytymisestä ja hyötyy myös taloudellisesti, kun sairas aines karsiutuu ripeästi luonnollista tietä. Samaa mallia voidaan tuloksellisesti soveltaa myös esim. narkomaaneihin.

FYLLI-SETÄ EI KANNATA ERIARVOISUUTTA, MUTTA KOROSTAA, ETTÄ SAIRAAN AINEKSEN LOPPUSIJOITUSPAIKKOJEN RIITTÄVÄ MÄÄRÄ JA TASO TULEE TAATA JATKOSSAKIN.

1 kommentti . Avainsanat: sairas aines, loppusijoituspaikat, internointileirit, oman onnensa seppä, lempeän poistumisen malli

Uimahallin huntuvuoroista

Perjantai 7.1.2011 klo 15.24 - Fylli-setä

Nyt on Fylli-sedällä ja KAIKILLA ÄÄNESTÄJILLÄNI aihetta henkselien paukutteluun: saatiinpa poistettua Sekomäen uimahallista ns. huntuvuorot. Ennen oli matunalle-emännillä omat kertaviikkoiset vuoronsa, joilla saivat räpiköidä siellä kloorivedessä kuka mitenkin hunnutettuna, päästä varpaisiin. Vaan eipä ole enää, kun paikka pistettiin remonttiin ja arvot sen mukana! Liekö tässä kaupunginvaltuustolle kirjoittamallani kirjeellä ollut asiaan vaikutusta, kun saatiin tärkeä asia vasaroitua läpi. Tässä sitaatti kirjeestäni:

”On huolestuttavaa, myös näin puolivallattoman poikamiehen näkökulmasta, että huntuvuoroja ylläpidetään kunnallisissa uimahalleissa. Uimahallin kahviosta on ollut perinteisesti hyvät näkymät altaille eikä tässä yhteydessä ole omasta vinkkelistäni häirinnyt, vaikka siellä matalassa päässä on välillä ilakoinut vähän eksoottisempaakin emäntää. Huntuvuoroilla syrjitään paitsi muita uimareita, myös meitä silmänruoasta nauttivia. Jonnekinhan se katse on uimahallissakin pantava. Se on kuulkaa sillä tavalla, että jos kerran välttämättä haluaa matuna täällä Nallenperällä elellä, niin on pystyttävä myös käyttämään tangamallisia pikiinejä.”

Fylli-setä vastustaa naaraiden esineellistämistä, mutta toteaa, että uroksen aivo on sillä tavoin rakennettu, että vähäpukeisempi emäntä näyttää mielekkäältä, ja sen katselemisesta tulee hyvä mieli.

1 kommentti . Avainsanat: Uimahalli, tangamalliset pikiinit, silmänruoka, uroksen aivo

Hoitotakuusta 2

Maanantai 3.1.2011 klo 9.42 - Fylli-setä

Toissa päivän blogissani kerroin, kuinka kunnon kansalaisnalleja kyykytetään terveyskeskuspäivystyksessä, kun sosiaalipummit menevät jonon ohi, vaikka ovat itse syypäitä vaivoihinsa.

Tämä sama ilmiö toistui nyt aamusella puhelinjonossa, kun piti varata aikaa vaikunpoistoon: korvat siinä huusivat hallelujaa, kun piti kuunnella sitä jonoäänen pimputusta kymmenen minuuttia. Olisivat saattaneet jäädä korvat vaikku-umpeen koko päiväksi, ellen olisi mennyt linjoja pitkin suoraan johtavalle lääkärille.

Mutta oli tästä välikohtauksesta hyötyäkin: Fylli-setä keksi uuden nerokkaan priorisointijärjestelmän hoitotakuun toteutumiseksi. Laitetaan sinne puhelinlangoille uusi systeemi, tällainen:

Tilanne: potilas soittaa.

Tulee valintaääni: ”Jos olet kunnon kansalainen, valitse 1”.

Tulee toinen valintaääni: ”Jos olet sosiaalipummi, valitse 2”.

Kunnon kansalaiset sitten pääsevät suoraan päivystykseen, pedikyyriin ja vaikunpoistoon. Sosiaalipummit voivat päivän mittaan pimputusta kuunnellessaan ja paikallispuhelumaksun laukatessa miettiä, olisiko sittenkin kannattanut elää niin kuin kunnon kansalaiset. Väärinkäytösten mahdollisuutta ehdottamassani mallissa tuskin tulee, koska huijaripummeille määrätään kuritushuonetta.

Fylli-setä  vastustaa yhteiskunnallista eriarvoisuutta, mutta ajaa politiikkaa, jolla yksilö pannaan vastuuseen teoistaan ja kunnon kansalaiset saavat ansionsa mukaan.

1 kommentti . Avainsanat: Hoitotakuu, puhelinjonot, priorisointimalli, vastuu teoista

Paasikiven, Kekkosen ja Fylli-sedän linja

Lauantai 1.1.2011 klo 10.48 - Fylli-setä

Kansalaiset, medbörjare!

Se on sitten vuosi 2011. Tästä tulee suuri vuosi! Mikään ei voi enää pysäyttää - tai edes hidastaa - Nallepersujen loistokasta voittokulkua. Teidän äänillänne - meidän kaikkien yhteistyöllä ja yhteisvastuulla - MINÄ VOITAN!

Fylli-setä toivottaa kaikille kunnon kansalaisnalleille menestyksekästä vuotta 2011 Paasikiven, Kekkosen ja Fylli-sedän linjalla. Tänä vuonna juhlitaan vielä linnassa!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Paasikiven, Kekkosen ja Fylli-sedän linja

Hoitotakuusta

Lauantai 1.1.2011 klo 10.14 - Fylli-setä

Kyllä nyt sapettaa. Piti päästä ihan päivystysluontoisesti pedikyyriin uuden vuoden aattona, kun olivat kynnet päässeet venähtämään pitkiksi huomaamatta. Otin Hanulta kottikärrykyydin sairaalan päivystykseen ja ilmoittauduin. Mutta otettiinko minut, kunnon nallekansalainen, mukisematta vastaan päivystykseen? Eipä otettu. Piti aikamoinen rähinä järjestää, ennen kuin sain mitä halusin. Ulos meinasivat heittää!

Minä jouduin jonottamaan pedikyyriäni kaksi tuntia. Siinä katselin, kuinka vastaanottoon vietiin jonon ohi juopunutta, raketilla silmänsä puhkonutta, kadulla liukastunutta ja ties minkä sukupuolitaudin itselleen hankkinutta.

Kun Fylli-setä pääsee eduskuntaan, niin ihan ensi töikseen säädättää lain uudesta hoitotakuusta: itse aiheutetuista vaivoista kärsivät sosiaalipummit, alkoholistit ja muut irstailijat passitetaan pihalle miettimään, olisiko kannattanut sittenkin elää niin kuin muutkin kunnon nallet. Rehdeille kansalaisnalleille taataan oikeus jonottomaan hoitoon - siitähän me olemme veroja maksaneet!

Fylli-setä ei halua purkaa hyvinvointivaltiota, mutta ajaa politiikkaa, jolla hyvinvointi taataan niille, jotka ovat sen ansainneet!

 

1 kommentti . Avainsanat: Hoitotakuu, pedikyyri, päivystysjonot, hyvinvointivaltio

Fylli-setä lasten asialla

Torstai 30.12.2010 klo 16.57 - Fylli-setä

Näinpä tänään surullisen tilanteen: bussipysäkillä joku emäntä pyrki penturattaiden kanssa bussin kyytiin, muttei mahtunut - bussissa kun oli jo kahdet rattaat siinä keskiosan syvennyksessä.

Sanonpahan nyt vain kaikille kotirouville, että pitäkää ne pentunne kotona älkääkä tuoko joukkoliikenteeseen vapaamatkustajiksi meidän maksavien asiakkaiden riesaksi. Pennut meluavat ja häiritsevät, painavat stop-nappia silloin, kun ei pitäisi. Rattaat vievät bussin parhaat paikat - sen keskitilan, joka muutoin soveltuisi mainiosti rollaattoreille tai kottikärryille . Teillehän maksetaan kotihoidontukea - siis tukea siihen, että pitäisitte ne pentunne kotona! Tai sitten voitte viedä pentunne päiväkotiin, ei kunnon kansalaisten melu-, näkö- ja jopa hajuhaitaksi.

Fylli-setä ei vihaa lapsia, vaan ajattelee heidän parastaan. Lapsen paras paikka on kotona.

3 kommenttia . Avainsanat: Lapset, kotihoidontuki, meteli, joukkoliikenne

Kolikon kaksi puolta

Keskiviikko 29.12.2010 klo 8.13 - Fylli-setä

On ollut paljon puhetta siitä, että uroksille ja naaraille pitäisi maksaa sama palkka samasta työstä. Nythän on niin, että naaraiden työpanos ei ole sama kuin urosten. Se ei voi olla, koska sukupuolikin on eri. Fylli-setä ei ole sovinisti, mutta toteaa, että eri sukupuolilla on eri kapasiteetit ja kyvyt ja alat, mihin soveltuvat parhaiten. Naaraiden ei pidä tulla meidän reviirillemme hääräämään. Emmehän mekään sotkeudu heidän vaipanvaihtoihinsa ja tiskirätteihinsä. Niin kuin kolikolla on kaksi puolta, niin pitäytyköön kukin sukupuoli omassaan: naaraat kotilieden äärellä ja urokset hoitamassa yhteiskunnan asioita. Niin säilyy nalleyhteisössä järjestys.

2 kommenttia . Avainsanat: Tasa-arvo, samapalkkaisuus, sukupuolten välinen työnjako

Totuuden esiinmarssi 1

Maanantai 27.12.2010 klo 14.26 - Fylli-setä

Totuuden esiinmarssi on alkanut! Tämä on Fylli-sedän vaaliblogin lähtölaukaus. Fylli-setä puolustaa kaikkia puhdasrotuisia aitoja kansalaisnalleja.

Fylli-setä EI OLE RASISTI, mutta ajaa politiikkaa, jolla matunallet ja muut erirotuiset saivarit palautetaan sinne mistä tulivatkin. Luitte oikein: matunallet! Mamunalle on nimittäin pehmonimitys, oikea termi on matunalle, maahantunkeutuja! Tulevat tänne meidän marjapusikoihin nuuskimaan, väijymään perusnalleveteraanien sodilla ja verenvuodatuksella saavuttamia maita ja etuja. Emmehän mekään mene matujen tunkioille hääräämään!

Missä matu, siellä ongelma.

Ei elintasomatuille!

1 kommentti . Avainsanat: Fylli-setä, matu, totuus, nallepersut

« Uudemmat kirjoitukset